PRIORITERING

Ska jag vara ärligt så är blogginlägg något som jag inte har prioriterat på ett tag. Jag har prioriterat mina kunder, familj och min hälsa.

Idag är det första advent och jag har planerat att skriva ett par julinlägg och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag har skjutit upp julinläggen sååå länge nu, för jag hittar inte tiden att göra dem.

STORMIGT

Efter boksläppet i slutet på augusti har det minst sagt varit lite ”stormigt” kring Smpl. Det är jätteroligt att boken har mottagits så väl, att många vill få ordning och att journalister vill skriva om den . Här kan ni läsa en del av de artiklar som har publicerats.

BRITA HAHNE OM SMPL

Jag är definitivt på väg in i en ny fas med Smpl, lite läskigt men så roligt :). Majoriteten av min tid går just nu till att leda Smpl och att hjälpa min storkund Telia Company.

Nästa vecka utför Smpl ett större uppdrag hos en privatkund som behöver komma på plats inför en flytt och allt är planerat att ske på 5 dagar. Det är en utmaning då jag själv inte kan vara med hela tiden, men så roligt när jag har proffs som jobbar åt mig:

  • Emelie Johansson som är stylist. Hon stylar bland annat IKEA’s tidningsreklam, ni vet den där med olika erbjudanden.
  • Taylor som är snickaren, han är lite som Mc Gyver, han löser de flesta (till synes omöjliga) problem.
  • Organisatören Malou som jobbar sin första vecka på Smpl men har 17 år på nacken som egen företagare och stylist.

Här kan du se Smpl’s medarbetare och samarbetspartners.

Här kan du läsa om Smpl’s tjänster.

Till dig som vill komma igång på egen hand rekommenderar jag utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar” som startar 9 januari med nya filmer och nya uppgifter.
>> Läs mer om utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar”

JULINLÄGG

Tillbaks till julinläggen… Jag tror att det är TID som det första inlägget kommer handla om och att även en organisatör med superstruktur kan få ont om tid.

Håll utkik här i bloggen i december! Då tipsar jag om hur du får mer tid över till det som är viktigt.

Dela gärna med dig av hur du gör för att få mer tid över :).

Önskar dig en riktigt bra första advent!

Kram Brita Hahne

advent-jul-smpl