30 dagars utmaning – Ordning och reda hemma 2018-01-04T18:26:33+00:00

Utmaningen Ordning hemma på 30 dagar är för dig som vill få en enklare vardag och tid över till annat. Utmaningen är gratis, gå med genom att registrera din e-postadress.

Varje dag kl 7 får du en film där Ordningsexpert Brita Hahne ger dig en enkel uppgift som tar 5-15 minuter att genomföra.

GÅ MED


UTMANINGEN BÖRJAR 8 JANUARI, OM…

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

OM UTMANINGEN ORDNING HEMMA PÅ 30 DAGAR

Behöver du hjälp att skapa struktur och ordning hemma? Vill du lära dig att skapa en hållbar struktur? Då är det här utmaningen för dig!

Varje dag kl 7 får du en textad film där Ordningsexpert Brita Hahne ger dig en enkel uppgift som tar 5-15 minuter att genomföra (nya filmer och uppgifter för 2018).

Genom att rapportera in dina framsteg får du dessutom chans att vinna ett års medlemskap hos Smpl

MEDLEMSKAP

>> Läs mer om medlemskapet

Utmaningen är ett perfekt sätt att komma igång och ha roligt på vägen. Smpl lovar, det kommer smitta av sig på andra delar i hemmet och livet; du kommer få mer tid över och mer energi till det som är viktigare än att leta efter borttappade saker.

NÄR

8 januari – 6 februari 2018

VAR

Där du befinner dig

PRIS

Gratis

REGISTRERING

Du registrerar dig genom att ange din e-postadress här ovanför eller nedanför. Glöm inte att bekräfta din registrering via det meddelande som kommer till din e-post. Har du Gmail kan meddelandet vara sorterat under fliken “Kampanjer”.

HUR – LITE MER INGÅENDE

 • En enkel uppgift via textad film (YouTube) skickas till dig per e-post kl 07:00 varje dag i 30 dagar
 • Uppgifter och tips handlar och att få ordning i hemmet
 • Uppgiften tar 5-15 minuter att genomföra
 • Alla uppgifter, tips och filmer finns samlade på en sida som du får tillgång till efter registrering
 • Du bestämmer själv takten, du kan göra uppgiften samma dag eller vänta.
  Brita rekommenderar att inte vänta för länge för då ökar risken att inte få det gjort.
 • Rapportera in dina resultat till Smpl varje vecka för chansen att vinna ett års medlemskap hos Smpl. Länk till inrapportering får du via e-post.
 • Om du vill dela dina före- och efterbilder, tips, råd och berättelser kan du göra det i utmaningens Facebookgrupp Ordning hemma på 30 dagar.
  Gruppen är inte hemlig/låst, så dina vänner kan komma att se och inspireras av dina framgångar i utmaningen.
 • OBS! Om du registrerar dig efter start kan Smpl inte skicka dig tidigare uppgifter. Du får den första uppgiften kl. 07:00 efter att du har registrerat dig.

>> Vanliga frågor och svar om utmaningen

HAR DU GMAIL OCH/ELLER SAKNAR E-POST FRÅN SMPL?

Under fliken “Kampanjer” i Gmail kan du hitta meddelanden från Smpl. Om du inte hittar det där kan det ligga i skräpposten.

Ibland kan e-postklienter blockera meddelanden som kommer från samma företag för ofta. Om du vill vara säker på att alla meddelanden kommer fram rekommenderar vi dig att ange Smpl (info@smpl.nu) som säker avsändare.

Vi kan inte skicka om meddelanden, om du saknar meddelande med tidigare uppgifter hänvisar vi till sidan för utmaningen där alla uppgifter finns samlade.

Har du fortfarande problem går det alltid bra att nå oss på info@smpl.nu

TIDIGARE UTMANINGAR

10 000-tals personer har varit med i utmaningar anordnade av Smpl och resultatet har varit fantastiskt!
Så här säger Lee, Melleroth från Bålsta på frågan vad hon har vunnit på att vara med:

Tid! Jag skapar även en fridfullare vardag för både mig och mina barn när jag håller ordning. Jag tycker också att barnen i slutändan vinner på det, hela familjen mår bra och jag rustar dem för framtiden. De lär sig redan nu hur man håller ordning.

BILDER OCH TIPS FRÅN TIDIGARE DELTAGARE 

Fler bilder och tips hittar du i forumet för utmaningen

>> Till forumet Ordning hemma på 30 dagar på Facebook

ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE 

Från mitt ❤️ tackar jag alla ni som kämpat hårt med att rensa, kasta och organisera. Tack för hejarop, tips och inspiration.
Tack Brita Hahne som på ett föredömligt vis visar oss vägen till en lugnare och mer harmoniskt hem. Här finner vi kraft och energi. Jag har inte gjort alla utmaningar ännu (familjelivet kom emellan). Kommer att starta om igen. Nu har jag belönat mig med Brithas bok “Ordning hemma” samt en prenumeration hos Smpl. 🙏🏻

Kristina Hassel Konpan

Jag har fått mer energi. Jag har blivit motiverad att fortsätta rensa och skapa ordning. Det finns fortfarande mycket att göra här hemma, så även om utmaningen är slut så kommer mitt arbete att fortsätta. Att ha boken som stöd skulle vara underbart!

Karin Jirenius, Örebro

Jag vet inte vad som hände Brita, men någonting har hänt….!!!😳
I dag har jag satt upp en hylla, 2 förvaringslösningar, rensat varuhögar/pappershögar, kluvit ett dörrfoder och satt upp det (3 år sedan det togs ned) sågat och satt upp en golvlist som fattats, bytt dörrhandtag och vred på toalettdörren, hängt upp en tavla, städat, hängt upp en lysrörsarmatur, hängt upp en gardinskena, kört massor till tippen och rensat som en galning. Allt detta på JOBBET!😳😂
PS Jag är egen företagare så varken chef el arbetskamrater kom till skada. Men allt detta är saker jag skjutit på – ja en del saker i flera år….. Och detta händer pga att jag är med i en utmaning som går ut på att rensa hemma.
Jag har sådan oerhörd energi att jag känner nästan för att åka till jobbet nu och fortsätta (kl.0.15 piiip) Ville bara säga TACK – vad det nu är du gör….för det har lyckats!

Matilda Christensen

Den här utmaningen var perfekt. Jag behöver tydliga order och sedan följa min egen regel – “bara gör – inte tillåtet att beklaga sig”. Nu ska jag ta ett varv till genom uppgifterna och fortsätta med en grej om dagen.

Jenny Algegård

UTMANINGEN BÖRJAR OM

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

GÅ MED


* Dina uppgifter stannar hos Smpl och kommer inte delas vidare till andra personer eller företag. Du kan få erbjudanden, vill du inte längre ha e-post från Smpl kan du enkelt avregistrera dig via en länk i utskicket.