Brita Hahne, grundare till Smpl - Organiserad enkelhet

Jag är övertygad om att allt handlar om att förenkla. Att ha ordning runtom oss gör att allting blir så mycket enklare, och att vi mår så mycket bättre. En vardag med struktur och ordning innebär ett liv med mer glädje, bättre hälsa och mer tid till det man vill ägna sig åt.  Min långa erfarenhet och breda kunskap inom organisering har lagt grunden till att jag idag kan dela med mig av verktyg och värdefulla insikter om hur vi kan skapa varaktig struktur i vår vardag och hur vi kan påverka och förändra vår egna tillvaro för att skapa ett enklare och mer hållbart liv.

Smpl – Organiserad Enkelhet ägs och drivs av mig, Brita Hahne.

Smpl är Brita, Brita är Smpl, helt enkelt.

Smpl grundades 2012, efter att jag bestämt mig för att lämna min tjänst som senior arbetsmiljöspecialist för att göra det jag verkligen brinner för: att inspirera och motivera andra att ta steget mot en enklare och mer hållbar tillvaro. Idag är jag en flitigt anlitad ordningsexpert som skriver böcker, bloggar, föreläser, coachar och inspirerar människor att skapa struktur och ordning i sin vardag.

Insikter om att vi tillbringar 45 arbetsdagar per år med att leta efter intern information (McKinsey, 2012), tillsammans med personliga erfarenheter som hållbar egenföretagare och återvändande från utbrändhet (Min historia – Utmattning och vägen tillbaks), lärde mig vikten av att arbeta strukturerat och systematiskt med organisering. Helst varje dag, i allt du gör. Din hälsa, hemmiljö och arbetsmiljö påverkar varandra – det handlar om att ta kontroll över helheten.

Jag vill finnas till för de som befinner sig mitt i livet. De som lever hektiska liv med höga krav och högt tempo – men som också längtar efter ett mer hållbart liv i hemmet och på jobbet. Det är en utmaning att få vardagen att gå ihop, samtidigt som du ska bevara din hälsa, prestera på jobbet och underhålla relationerna med de du bryr dig om.