Snart är det ett nytt år och ett nytt decennium och jag känner att det är dags att hjälpa människor på ett annat sätt.

Världen förändras, människor/jag förändras och Smpl behöver förändras.

Ända sedan starten för över 7 år sedan har jag jobbat för att hjälpa människor till ett enklare liv med mer ordning, mindre konsumtion och miljövänligare val. De senaste åren har jag sett en enorm ökning av människor som, främst genom social media, inspirerar och hjälper människor fatta miljövänligare beslut. Det är hur bra som helst :)! Det är det jag har strävat efter dessa år med Smpl, att vi ska jobba tillsammans i detta. Heja, heja!

Jag är en person som tror på, har erfarenhet av, ser möjligheter i att och vill samarbeta, när man samarbetar kan man åstadkomma så mycket mer.  En del i ordningsbranschen i Sverige tycker om att samarbeta, en del (väldigt få) tycker det är viktigare att sitta på sin egen tron, blockera, radera lyckönskningar och trampa på andra än att se till helheten. Nåja, tänk vad tråkigt det vore om vi alla var lika ;).

Nu när majoriteten har förstått att vi behöver göra en förändring för att vi och vår planet ska må bra är det dags för mig att omgruppera. Jag behöver hitta var och hur jag kan göra mest nytta för allmänheten och vår miljö. Som en start på denna resa kommer jag förkovra mig i ämnet miljö och hållbarhet på Blekinge Tekniska Högskola under våren 2020, så att jag vet vad jag  pratar om när det är dags att ta nästa steg.

För att skapa utrymme till studier och frigöra tid till omgrupperingen behöver jag rensa bland mina åtaganden (du vet: En sak in = en sak ut, om du inte rensar är det risk för att det blir kaos 😉 ).
Det innebär att jag bland annat kommer minska ner på närvaron i sociala medier (trot eller ej, bara det är nästan ett heltidsjobb, dessutom är synligheten av det som läggs ut ca 10% jämfört med 5 år sedan p.g,a. smartare algoritmer/ökad girighet hos Facebook och Google).

Inspirationsbrev från Smpl

Är du riktigt, riktigt intresserad av det som händer hos Smpl så är det den här i bloggen du kan läsa om det. Du kan också prenumerera på Smpl’s inspirationsbrev, du anmäler dig till inspirationsbrevet HÄR.

Jag hoppas att du har överseende med den fortsatt förändring som sker inom Smpl och att du forsätter att följa.

Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år och decennium!

Kram Brita

Brita Hahne, grundare till Smpl - Organiserad enkelhet

Brita Hahne, Smpl.