Nu har det gått en månad sen flytten till landet utanför Katrineholm och jag trivs som fisken i vattnet! Jag hyr nedervåningen i en Klockargård och det finns en hel del projekt som jag kommer att dela med mig av under en längre tid framöver.

FLYTTEN TILL LANDET – FÖRSTA DAGEN

Så här såg det ut när jag kom första dagen, det var strålande sol! Ett bättre välkomnande kunde jag inte få <3!

Flytten till landet-klockargården

Flytten till landet-Klockargården

I väntan på flyttlasset tog jag och min kompis Kerstin ett “glas” vin i solen 🙂 för att fira flytten till landet.

Under en längre tid framöver kommer jag dela med mig av tips, idéer i mitt arbete med att få ordning på allt i och utanför det nya boendet. Det kommer också handla om hur man kan tänka och göra för att få en enklare vardag.

HÄR DELAR JAG MED MIG AV MINA TIPS OCH IDÉER

 1. Facebook
  På Smpl’s Facebooksida kommer jag göra livesändningar från mina projekt. En del av dem kommer jag länka till från bloggen.
  >> Följ Smpl på Facebook
 2. Bloggen
  Här i bloggen är mitt mål att publicera minst ett inlägg i veckan, i olika ämnen som handlar om att rensa, organisera och skapa en enklare vardag.
 3. Instagram
  Instagram kommer du inte bara se före- och efterbilder utan även inspirerande bilder som förhoppningsvis gör att du reflekterar över din livssituation idag.
 4. YouTube
  Utmaningarna fortsätter och i år filmas en del av dem från Klockargården utanför Katrineholm och läggs upp på YouTube. Observera att du behöver gå med i respektive utmaning för att ta del av filmerna. Håll utkik på Facebook och Smpl’s evenemangssida, där publiceras kurser, utmaningar och annat så snart jag har ett datum.

Redan nu kan du se sex livesändningar på Facebook.
>> Se livesändningar (klicka på spellistan “Flytten till landet” för att se alla filmer på en och samma gång)

Jag hoppas att det kommer inspirera dig i att rensa och skapa ordning :).

Vi ses!

Soliga vårhälsningar från Brita på Klockargården!