Första veckan i utmaningen Ordning hemma på 30 dagar är avklarad. Det har delats före- och efterbilder, tipsats och diskuterats organiseringslösningar, och Smpl har fått fler vänner.

STÄLLNINGEN JUST NU

0
personer är vänner med Smpl
0 kr
går till riksorganisationen Attention
0 kr
exklusive moms har vänner till Smpl bidragit med

OM VECKAN SOM VARIT

Första veckan i utmaningen Ordning hemma på 30 dagar drog igång med en rejäl fart. Hundratals (ja nästan tusen stycken) har gått med i forumet och presenterade sig själva. Forumet fylldes snabbt på med berättelser, före- och efterbilder. Det har verkligen varit så roligt att följa allas framsteg!

0
registrerade deltagare
0
forumdeltagare

Jag är otroligt tacksam och glad för att alla i forumet Ordning hemma på 30 dagar respekterar och stöttar varandra. Vi är alla olika, har olika hem och olika förutsättningar. En del gör mycket och en del lite, det är helt OK, jag brukar säga att man ska göra det som känns bra, inte för mycket eller för lite utan alldeles lagom så att det känns bra.

Jag måste erkänna att uppgiften dag två var i värsta laget (att gå igenom 3 lådor i förrådet), en miss från mig. Därför lade jag till i tips till uppgiften att bara ta så mycket som man orkar.

Det jag också har lagt märke till är att många av deltagarna kommer på andra och/eller fler områden att ta tag i, utöver eller istället för den dagliga uppgiften, det är bara bra! Ta tag i det som irriterar dig mest, utmaningen kan du ha som en inspiration och hjälp att komma igång.

Stort tack till dig som valt att bli vän till Smpl under första veckan! Det är på god väg att bli fler gratis-utmaningar och en slant till Attention, stort tack <3!

Här nedanför kan du ta del av deltagarnas framsteg under den första veckan och jag säger bara WOW! Vilka framsteg!

Till sist men inte minst vill jag avsluta med den livesändning jag gjorde i forumet på onsdags kväll (på Facebooks vägnar ber jag om ursäkt för den mindre bra bilden på mig i filmklippet, undra varför Facebook och YouTube alltid väljer den sekvens som är mindre bra ;)).

Nu önskar jag dig en riktigt bra utmaningsvecka nummer 2, jag hejar!
(Vill du gå med? Det gör du här)

Hälsningar Brita

DELTAGARNAS FRAMSTEG

Så här svarar några av deltagarna på frågan “Hur har ditt liv förändrats sen du skapat mer ordning”?

Stressar mindre. Får mer tid över till vänner och familj.
/Kerstin Oroug, Uddevalla

Jag ser fram emot utmaningarna som komma skall! Hittills har tvättstuga, garderober, förråd och ett köksskåp mer ordning vilket gör att hemmet känns “lättare” och mer trivsamt. Det känns helt enkelt hälsofrämjande faktiskt!
/Jessika Borjo, Malmö

Är mer positiv och det är lättare att hålla iordning när var sak är på sin plats. Det är roligare att hålla iordning. Att ge beröm är det bästa. Gör det oftare nu än förut.
/AnnBritt Hugosson, Vara

Jag försöker att hålla efter på ett annat, bättre, sätt numera efter den första utmaningen för 2 år sedan. Jag försöker arbeta mig igenom huset och effektivisera och organisera lite i taget. Jag tycker om att se ordningen och har bättre överblick på de saker som fått sig en genomgång.
/ Rosalee Hansen, Sollentuna