Utmaningen ordning hemma på 30 dagar är över för denna gång och det har varit en fantastisk omgång. Jag säger inte bara det för att, utan jag menar det verkligen, alla har gjort ett suveränt bra jobb :)!

Ni som var med i forumet för utmaningen och som har peppat, delat bilder, visat kärlek och omtänksamhet, stort tack! Ni är helt fantastiska :)!

INSPIRERANDE BILDER

När jag scrollade igenom bilderna i forumet slår det mig hur mycket som har åstadkommits under dessa dagar, ni har varit så otroligt duktiga ! En och annan bild sticker ut lite extra från bilderna med kaos, prylar och ordning, ett par exempel:

Utmaningen ordning hemma på 30 dagar - keepit.smpl.nu

Utmaningen ordning hemma på 30 dagar - keepit.smpl.nu

Ja, visst är det så att det smittar. Att rensa ger liksom en adrenalinkick och man vill bara rensa mer. 30 uppgifter delades ut under 30 dagar men det är många av er som har gjort mer än ni ska, eller tagit tag i ett annat område om dagens område inte passade.

Ett extra tack vill jag säga till Annica Nordström som tog sig tid att översätta min livesändning i forumet “Ordning hemma på 30 dagar”, tack !

Och till sist, innan vi går över till vilka som får boken Ordning hemma, tack till Susanne Allerhed som tog kontakt med mig på tunnelbanan :). Du sa hej och berättade om utmaningen och tipset du delat om att hänga upp skor. Tack för att du tog kontakt

BOKEN ORDNING HEMMA

Alla som rapporterade in sina resultat under de här dagarna hade chansen att få boken Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag
ordning hemma

De tre personer som har lottats fram att få ett var sitt exemplar är:

  • Emma Östberg, Västerås
  • Kicki Johansson, Ruda
  • Lotta Myllylä, Västerås

Stort grattis till er!

Jag hoppas ni kommer ha nytta av boken och att den hjälper er att skapa ännu mer ordning och få en enklare vardag.

I utlottningen tog jag hjälp av deltagarna i forumet, tack Christina, Maria och Helene 🙂

Utmaningen ordning hemma på 30 dagar - keepit.smpl.nu

VAD HÄNDER NU?

Forumet på Facebook
Forumet lever kvar, på de underbara deltagarnas begäran <3, där kan du fortsätta dela dina tips, före- och efterbilder.
>> Forumet på Facebook

Tillgång till filmer och uppgifter
Filmer och uppgifter finns tillgängliga till och med sista mars. För att få tillgång till dem efter det behöver du vara medlem.
>> Alla uppgifter och filmer

Medlemskap ger dig tillgång till alla tidigare utmaningar 
MEDLEMSKAP

Som medlem hos Smpl har du tillgång till alla tidigare utmaningar och mycket mer.
Ett medlemskap kostar just nu 179kr för ett år (ord. pris 199kr per år).
Ange rabattkoden FEBRUARI2017 i kassan. Erbjudandet gäller till och med 28 februari.
>> Läs mer och bli medlem

Fortsätt att få uppgifter
Varje dag kl 8 publiceras Dagens #SmplUppgift på Smpl’s Facebooksida, GILLA och FÖLJ sidan så att du inte missar någon uppgift.

Bidrag till fler gratis-utmaningar och till riksorganisationen Attention

Stort tack till dig som har valt att bli vän med Smpl, ditt bidrag kommer användas till att skapa fler utmaningar och 5% av bidraget går till riksorganisationen Attention. Just nu är den totala summan uppe i 4164kr, varav 208kr går till Attention.
>> Läs mer om att bli vän

TACK !

Utmaningen ordning hemma på 30 dagar - keepit.smpl.nu

Stort tack till alla drygt 5000 personer som registrerat sig och till alla som var med utan att registrera sig :)!

Det kommer fler utmaningar med Smpl, när det blir är inte beslutat än men det kommer ;). Håll utkik här i bloggen och på Smpl’s Facebooksida.

Vi ses!

Hälsningar
Brita Hahne, ordningsexpert och grundare till Smpl – Organiserad enkelhet

P.S. Jag fortsätter att heja på dig och jag fortsätter att hålla ett öga i forumet på Facebook ;).

UTVALDA ORD FRÅN DELTAGARNA

Från mitt ❤️ tackar jag alla ni som kämpat hårt med att rensa, kasta och organisera. Tack för hejarop, tips och inspiration.
Tack Brita Hahne som på ett föredömligt vis visar oss vägen till en lugnare och mer harmoniskt hem. Här finner vi kraft och energi. Jag har inte gjort alla utmaningar ännu (familjelivet kom emellan). Kommer att starta om igen. Nu har jag belönat mig med Brithas bok “Ordning hemma” samt en prenumeration hos Smpl. ??

Kristina Hassel Konpan

Var sak har fått sin plats och jag har slutat letat!

Kicki Månsson, Norrköping

Nu vet jag vad organiserad enkelhet är – var sak har sin plats – vi har mer tid.

Veronica Olsson

Jag har fått mer energi. Jag har blivit motiverad att fortsätta rensa och skapa ordning. Det finns fortfarande mycket att göra här hemma, så även om utmaningen är slut så kommer mitt arbete att fortsätta. Att ha boken som stöd skulle vara underbart!

Karin Jirenius, Örebro

Jag vet inte vad som hände Brita, men någonting har hänt….!!!?
I dag har jag satt upp en hylla, 2 förvaringslösningar, rensat varuhögar/pappershögar, kluvit ett dörrfoder och satt upp det (3 år sedan det togs ned) sågat och satt upp en golvlist som fattats, bytt dörrhandtag och vred på toalettdörren, hängt upp en tavla, städat, hängt upp en lysrörsarmatur, hängt upp en gardinskena, kört massor till tippen och rensat som en galning. Allt detta på JOBBET!??
PS Jag är egen företagare så varken chef el arbetskamrater kom till skada. Men allt detta är saker jag skjutit på – ja en del saker i flera år….. Och detta händer pga att jag är med i en utmaning som går ut på att rensa hemma.
Jag har sådan oerhörd energi att jag känner nästan för att åka till jobbet nu och fortsätta (kl.0.15 piiip) Ville bara säga TACK – vad det nu är du gör….för det har lyckats!

Matilda Christensen

Den här utmaningen var perfekt. Jag behöver tydliga order och sedan följa min egen regel – “bara gör – inte tillåtet att beklaga sig”. Nu ska jag ta ett varv till genom uppgifterna och fortsätta med en grej om dagen.

Jenny Algegård