Ända sen jag bildade Smpl 2012 har jag sett ett tydligt samband mellan ordning, att må bra, arbetsliv och privatliv. De går hand i hand och påverkar varandra på gott och ont.

Under utmaningarna som jag har anordnat genom åren har jag fått återkoppling om att ha ordning är bra för hälsan men att också (o)hälsan påverkar ordningen hemma. Ett axplock av återkoppling från utmaningsdeltagare:

Jag känner att min stress har minskat betydligt bara över att få ordning på småsaker, o samtidig har jag blivit mer peppad på att fortsätta med andra ”problem områden” i hemmet.
– Anna Gustafsson, Fredriksdal

Vi har ett bättre flow i vardagen när vi dels har rensat ut en massa saker vi inte behövde längre och dels har gett sakerna vi behöver bestämda platser. Superhärligt när det funkar!
– Cecilia Isaksson, Uppsala

Det rensar bort dålig energi i kroppen, man känner sig i mindre kaos, och inspirationen vaknar till liv igen 🙂
– Anonym

Tid för förändring och nyutveckling – Ny bok i höst

Nu är tiden är mogen för att hjälpa Sveriges befolkning att skapa en sig en mer hållbar vardag på flera plan.

I min nästa bok, som kommer ut i höst, tar jag ett helhetsgrepp kring vår vardag, omgivningen runtomkring oss och vår hälsa.

I boken guidar jag dig i HUR du går tillväga för att få koll på din hälsa och omgivning, och HUR du kan förbättra den steg för steg med hjälp av enkla men väl beprövade VERKTYG.

Som vanligt är den ingen roman utan en inspirerande och motiverande handbok i all enkelhet. En handbok för dig som vill skapa dig en hållbar vardag, på ett hållbart och enkelt sätt.

I skapandet av boken har jag använt mig av min expertis och erfarenhet inom de två områden som jag älskar mest och brinner för:

  • Arbetsmiljö och hälsa
  • Struktur och ordning

Ny utbildning – Start 1 september

En ny utbildning/utmaning à la Smpl lanseras i september som ett komplement till boken. Där hjälper jag dig att förbättra din vardag steg för steg. Starten går 1 september (skriv in det i kalendern så du inte missar något).

Håll utkik här på sidan för information om boksläpp och utbildningsstart.

För mer information om mig, min erfarenhet och expertis hänvisar jag till min personliga sida:
www.britahahne.se

Jag önskar dig en riktigt trevlig helg ?!

Kram Brita

Brita Hahne - Smpl Organiserad enkelhet