I september började jag skriva på min bok om ordning i hemmet. Det är en bok som jag har tänkt att skriva i ett par år men som jag aldrig riktigt har kommit till skott med. Nu är det dags och i augusti kommer den ut i bokhandeln.

Mitt förlag heter Pagina Förlag, det som jag tycker extra mycket om med Pagina är att de ger ut så bra och fina böcker, som till exempel avslappnande målarböcker för vuxna som till exempel Hemliga trädgården och hälsosamma receptböcker som till exempel Gröna Smoothies.
Pagina_hemliga

Pagina_Grona

Jag har alltid haft ett intresse för struktur och ordning och i hela mitt liv har jag jobbat med det i olika former (till exempel som kock, projektledare inom IT, HR, Arbetsmiljö och utbildning). För drygt 3 år sen sa jag upp mig från min tjänst som Arbetsmiljöspecialist på Axfoodkoncernen för att satsa helhjärtat på att hjälpa människor till en enklare vardag.

Idag driver jag företaget Smpl – Organiserad enkelhet och jag hjälper människor till en enklare vardag genom att inspirera, utbilda och hjälpa till att rensa, organisera och skapa nya vanor som bidrar till en hållbar ordning.

Genom Smpl erbjuder jag tjänster som till exempel:

IKEA är ett exempel på företag som anlitar mig till att föreläsa för deras kunder.

Jag vill att så många som möjligt ska kunna ta del av mina tips och idéer och få en enklare vardag, därför delar jag även med mig av mina tips gratis via till exempel:

För att nå ut till fler och hjälpa fler människor att få en enklare vardag är det nu dags att ge ut en bok med mina bäst tips och råd för hur du får en hållbar ordning i ditt hem.

Boken kommer fokusera på dig som läsare och hur du skapar en ordning som håller över tid. I boken kommer det bland annat finnas:

  • Före- och efterbilder från olika hem
  • Tips
  • Steg-för-steg-guider
  • Reflekterande frågor
  • Att-göra-uppgifter
  • Checklistor
  • Mallar

Allt för att hjälpa dig att komma igång att rensa och skapa en ordning som håller över tid.

Boken kommer alltså ut i augusti, exakt när vet vi inte ännu men du kan hålla dig uppdaterad på Smpl’s Facebooksida, det är där som jag brukar lägga ut de senaste nyheterna.

Jag hoppas att du köper boken, om du behöver hjälp redan idag så har Smpl ett antal hjälpmedel i webbutiken som till exempel kortlekar, bok, utmaningar och kurser.

Önskar dig en riktigt bra dag!

Hälsningar

Brita Hahne, Organisatör och Enkelhetskonsult på Smpl – Organiserad enkelhet.

 

P.S.

På TV4 Nyhetsmorgon visar jag hur du viker ett dra-på-lakan