Den senaste tiden har jag funderat mycket på hur jag vill ha det och vad jag mår bra av både i det privata och med jobb.

Visst, jag har redan kommit en bit på väg, som att tagit beslutet att flytta från Stockholm till Ronneby, att inte ta mig an hemma-hos-uppdrag osv. men det är fortfarande något som skaver och som inte känns bra.

Synlighet i social media

Det här med marknadsföring av företaget och mig i social media har jag funderat på en hel del för det skaver en massa. Jag gillar inte vad och hur det har blivit. När jag startade företaget 2012 var det helt annorlunda. Nu känner jag en press inom mig att hela tiden (en gång i timmen vore väl bäst) behöva lägga ut nytt, filma mig själv, tipsa om dittan och dattan, allt för att företaget och jag ska synas och förhoppningsvis bibehålla/öka försäljningen. Jag har försökt att förenkla och öka synligheten genom att annonsera på Facebook och Instagram men då minskar Facebook och Instagram synligheten för allt annat jag gör (som jag inte betalar pengar för). Det för att de i sin tur ska få mig att betala ännu mer för annonser. Jag gillar inte det alls!

Jag förstår att jag behöver synas, men behöver det nödvändigtvis vara via social media och hela tiden? Nej är mitt svar (efter mycket eftertanke), jag ska inte göra något som jag inte mår bra av och riskera min hälsa.

Att göra det du älskar och mår bra av

Jag är övertygad om att vi ska göra det vi älskar, för då mår vi riktigt bra. Mår vi riktigt bra så inspireras fler att följa efter.

Utbildning, jag älskar att lära ut min kunskap och hjälpa andra! Jag har hållit i många utbildningar för chefer och arbetsledare i systematiskt arbetsmiljöarbete och i hur du skapar dig ordning hemma det senaste decenniet.

Föreläsning, jag älskar att föreläsa med syftet att inspirera och motivera fler att förenkla och skapa sig ett hållbarare liv! Jag har gjort det på flera IKEA varuhus och i TV4 Nyhetsmorgon. Riktigt roligt är det :)!

Hur får jag ihop det här då, om jag inte vill synas så mycket i sociala medier?
Jo … Från och med nu kommer jag synas IRL/på plats/öga mot öga, där ni/du befinner dig om dagarna. Jag kommer besöka arbetsplatser runt om i Sverige, läs mer lite längre ner.

Och, jag kommer fortsätta med är föreläsning, utbildning och utmaningar för privatpersoner och chefer på företag, mer om det kan du läsa om lite längre ner.

Föreläsning/inspiration på ditt företag

Jag kommer gärna och håller en föreläsning på ditt företag i hur kan du skapa dig mer struktur och ordning i din vardag och ett mer hållbart liv.

Föreläsningen tar 30-45 minuter och passar bra till frukost, lunch eller eftermiddagsfikat.

Om det är något speciellt som företaget vill att jag går igenom lite extra så fixar jag det.

Pris: 2 400kr och då bjuder jag på 10 st böcker så att medarbetarna kan fylla på med mer kunskap efter att jag har lämnat (med reservation för ett bidrag till att resa till och från om det ligger väldigt långt ifrån där jag har mitt kontor (just nu i Stockholm och om ett par månader i Ronneby)).

Minst antal deltagare är 10 personer.

Vill du ha mer information eller vill boka föreläsning till ditt företag? Skicka mig ett meddelande till info@smpl.nu så svarar jag så snart jag kan.

Utbildning för privatpersoner – Save the date

Gripsholms värdshus

11-12 januari anordnar jag en 2-dagarskurs på Gripsholms Värdshus i Mariefred.

Vi kommer grotta oss ner i hur du skapar ordning hemma och hur du med hjälp av enkla strukturer håller i ordningen och får koll på vardagen.

Förutom en helg med mig som lärare i en mysig och historisk miljö ingår en massa hembakt fikabröd, 2 luncher, en 3-rätters middag, övernattning, kursmaterial och båda mina böcker. Priset för båda dagarna är 4500 kr (medlemmar hos Smpl har 10 procent rabatt)

Vill du bara gå en av dagarna går det också bra.

Jag har börjat lägga upp information här, jag kommer fylla på med mer under denna vecka.

Göteborg kommer också få ett besök av mig, planerat datum är 25-26 januari. Så snart jag har hittat ett bra ställe att vara på lägger jag upp tillfället på hemsidan.
Jag tar tacksamt emot tips på bra ställen att vara på i Göteborgsområdet :).

Utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete
Systematiskt arbetsmiljöarbete - Snurran

I början på 2020 kommer jag anordna en grundläggande utbildning för chefer, arbetsledare och HR i systematiskt arbetsmiljöarbete.

Mer information om den kommer.

Det kommer mera …

Och som alltid har jag mycket mer på gång när det kommer till Smpl, men det tar jag senare när det är moget att presentera ;).

Jag hoppas att vi ses på en utbildning eller föreläsning!

Jag önskar dig en fortsatt bra vecka !

Kram Brita