Smpl tillhandahåller forum i sociala medier där följare och medlemmar kan ge varandra tips, idéer och dela med sig av sina före- och efterbilder.

Smpl’s grundare Brita Hahne är väldigt aktiv i grupperna och lägger ut tips och idéer lite då och då.

Alla forum är öppna så att fler människor har möjlighet att ta del av inspiration och bli motiverade att rensa och skapa ordning.

Forum som du kan följa:

Ordning hemma på 30 dagar, Smpl forum på Facebook

Ordning hemma på 30 dagar. Ett forum som har fokus på att rensa och skapa en struktur och ordning hemma. Forumet används löpande men mest frekvent under Smpl’s utmaning “Ordning hemma på 30 dagar” som hålls 1-2 gånger per år.

>> Till forumet
Spara 12000 kr per år, Smpl forum på Facebook

Spara 12 000 kr på ett år. Forumet hör till utmaningen med samma namn, utmaningen kan du börja när som helst på året. Forumet hjälper dig att komma igång med sparandet på ett enkelt sätt. Mer om utmaningen kan du läsa i forumet på Facebook.

>> Till forumet
Smpls forum Hållbar vardag på Facebook

Hållbar vardag. Ett forum som har fokus på en enklare och mer hållbar vardag (för människor, djur och moder jord). Forumet används löpande och Smpl välkomnar alla att dela med sig av tips, idéer, bilder, ja allt mellan himmel och jord som bidrar till en hållbar vardag.

>> Till forumet