I Smpl’s webbshop finns ett antal produkter som hjälper dig att rensa och få ordning hemma och på kontoret.

Kortleken 1-2-3, är perfekt för dig/er som vill komma igång med en liten uppgift i taget. Den är även perfekt för att involvera hela familjen. Exempel på hur ni kan göra:

  • Varje familjemedlem drar ett kort och den som utför sysslan på kortast tid vinner, eller…
  • Skriv ner antalet utförda uppgifter per familjemedlem under en vecka, den som har utfört flest får välja middag eller aktivitet till helgen.

Se filmen om kortleken i hemmet:

 

Smpl Presentkort

Presentkortet är perfekt för dig som vill komma med den perfekta och unika presenten till en person som redan har allt och som verkligen vill ha ordning. Ett tips för denna present är att ha en bra relation och öppen dialog med personen du ger det till, annars kan det lätt bli missförstånd ;).

Familjens Kom-ihåg-bok

Familjeboken, perfekt att samla allt som har med familjen att göra, i en familj är det en hel del att ha koll på, sjukdomar, försäkringar, service, husdjur med mera.
Lämnas med fördel över till barnvakten så ni kan njuta av kväll utan oro.

Produkterna packas direkt vid beställning och skickas med posten samma dag eller dagen efter. Så här säger en av kunderna om kortleken:

Kund om kortlek

Kund 2 om kortlek

 

 

Till webbshoppen

 

Om Smpl™:
Smpl inspirerar och hjälper dig att rensa och få en varaktig ordning och reda på saker så att du får en enklare vardag och kan fokusera på det som är viktigt.

Smpl startades av Brita Hahne 2012 och är ett nytänkande företag som erbjuder en ny tjänst och startar upp en ny bransch i Sverige.

I USA har branschen funnits sedan tidigt 80-tal och kallas där Professional Organizing. Nu erbjuder över 5000 företag i USA denna typ av tjänst.

Smpl™ erbjuder:

  • Produkter som hjälper till att rensa och organisera. 
  • Föreläsningar som inspirerar.
  • Utbildningar som ger dig verktygen. 
  • Hjälp på plats.
  • Blogg full med bilder, tips och idéer för en enklare vardag med ordning och reda.