Hållbart liv- Enkla strukturer för bättre hälsa, hemmiljö och arbetsmiljö hade officiell release fredagen 23 augusti 2019, på dagen tre år efter releasen av min första bok Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag.

Ca 40 av mina närmsta vänner, leverantörer, kollegor, kunder, journalister och skribenter kom och höll mig sällskap denna speciella dag som hölls på Sturebadet i Stockholm. Längre ner kan du se bilder från releasen.

Det är andra boken jag ger ut och den summerar det jag har jobbat med i hela mitt yrkesverksamma liv och som jag brinner för:

  • Struktur & ordning
  • Hemmiljö
  • Hälsa och arbetsmiljö

Jag är övertygad om att det går att förenkla livet med enkla medel/verktyg, det är de verktygen som jag presenterar i boken Hållbart liv.

Under releasen höll jag en kort presentation om boken och Smpl’s verksamhet.

Jag berättade bland annat om Smpl-blomman, som du kan lyssna till i den här filmen:

Utmaningen Hållbart Liv

Till boken håller jag en utmaning: Hållbart liv på 20 dagar.
Jag anordnar utmaningen för jag vet att 95% av oss människor kommer inte igång med en förändring enbart av att läsa en bok. Utmaningen hjälper dig att ta steget från att läsa om det till att verkligen genomföra det.

Utmaningen för privatpersoner startar nu på söndag 1 september. Mer om utmaningen kan du läsa här.
De som kom till releasen fick ta del av den första uppgiften som jag berättar om i denna film:

För företag

För medarbetare och team på företag håller jag föreläsningar och utmaningar. Jag hjälper också till att strukturera upp och förenkla det systematiska arbetsmiljöarbetet så att det fungerar smidigt i verksamheten.

Tack!

Ett stort tack till alla som kom och förgyllde min dag och ett stort tack till Sturebadet för det proffsiga bemötandet och servicen!

Fotograf: Viktoria Davidsson

Film: Septemberfilm

Kontakt

Vill du komma i kontakt med mig så når du mig på info@smpl.nu