Förra året skrev jag ett inlägg om att jag skulle samla alla positiva händelser i en burk och gå igenom dem vid nyåret.

Det visar sig att vara en väldigt bra idé! Dels för att jag blev så glad av att läsa dem och för att jag fick minnas allt som har hänt.

Om jag inte hade haft lapparna hade jag nog bara kommit ihåg hälften och fokuserat mer på det som var mindre bra, så i år ska jag göra om det!

Några reflektioner som jag gjorde när jag läste igenom lapparna var att det som började med bloggande hösten 2012 har under 2013 “förvandlats” till företagande. Nu heter företaget Smpl och för 2014 har jag så många planer! Till exempel; idag har jag planerat in föreläsningar (både online och på plats) för 3 månader framöver, just för att efterfrågan varit stor, det, om något är såå roligt för jag älskar verkligen att hålla föreläsningar!

Det kommer bli såå roligt att få hjälpa fler människor att få ordning och reda!

Summering till er läsare: Skriv upp alla positiva händelser som händer dig under året,  lägg dem i en burk och vid årets slut går du igenom dem. Det, om något, kommer att förändra ditt sätt att se på det gångna året, jag lovar ;).

Lycka till!

//Brita

Bilden är tagen 30 december 2013, strax innan jag skulle gå igenom den, som jag njöt ;)!