I veckan kom det ett mejl till Smpl från Madlén som var med i utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar”. Hon trodde behövde mer ordning men det slutade med något helt annat…
 
Hej
 
Jag vill tacka för den fantastiska 30-dagarsutmaningen.
Jag är 58 och har den senaste tiden gjort en del förändringar i mitt liv. Bytt jobb, bytt boende, rensat, gett bort och sålt. När man är i min ålder har man inte bara sina egna prylar att ta hand om utan också sina barns och sina föräldrars. Mycket prylar blir det.
Jag bestämde mig för att ägna mig mera åt mitt intresse och mindre åt prylar. Då behövs både tid och pengar. Så när jag antog din utmaning kände jag att jag med hjälp av den kunde gå ett snäpp till, utvecklas ännu lite till i att minimera och ställa i ordning.
Men det visade sig att din utmaning gav mig ett kvitto på att jag redan gjort allt. Jag är färdigsorterad, färdigrensad och färdigfixad.
Vill tacka dig för det. Ett riktigt stort tack!

Vilket resulterade i att nästa steg blev så enkelt. Nu kommer jag att ge mig av och resa under ett år. 2 november lämnar jag Sverige. När jag nu hyr ut min lägenhet blev den processen ett enkelt steg att ta.

Tack igen för en härlig utmaning!!!
Varma hälsningar
//Madlén

Utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar” pågick på YouTube 1-30 september i år. Över 6300 personer registrerade sig och ännu fler var med och tog sig an de dagliga uppgifterna.

Boken Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag ger dig extra stöttning i utmaningen. Boken är en handbok, en steg-för-steg-guide till hur du får ordning i de olika delarna i hemmet.

ordning hemma