Oväntat resultat i “Ordning hemma på 30 dagar”

I veckan kom det ett mejl till Smpl från Madlén som var med i utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar”. Hon trodde behövde mer ordning men det slutade med något helt annat…
 
Hej
 
Jag vill tacka för den fantastiska 30-dagarsutmaningen.
Jag är 58 och har den senaste tiden gjort en del förändringar i mitt liv. Bytt jobb, bytt boende, rensat, gett bort och sålt. När man är i min ålder har man inte bara sina egna prylar att ta hand om utan också sina barns och sina föräldrars. Mycket prylar blir det.
Jag bestämde mig för att ägna mig mera åt mitt intresse och mindre åt prylar. Då behövs både tid och pengar. Så när jag antog din utmaning kände jag att jag med hjälp av den kunde gå ett snäpp till, utvecklas ännu lite till i att minimera och ställa i ordning.
Men det visade sig att din utmaning gav mig ett kvitto på att jag redan gjort allt. Jag är färdigsorterad, färdigrensad och färdigfixad.
Vill tacka dig för det. Ett riktigt stort tack!

Vilket resulterade i att nästa steg blev så enkelt. Nu kommer jag att ge mig av och resa under ett år. 2 november lämnar jag Sverige. När jag nu hyr ut min lägenhet blev den processen ett enkelt steg att ta.

Tack igen för en härlig utmaning!!!
Varma hälsningar
//Madlén

Utmaningen “Ordning hemma på 30 dagar” pågick på YouTube 1-30 september i år. Över 6300 personer registrerade sig och ännu fler var med och tog sig an de dagliga uppgifterna.

Boken Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag ger dig extra stöttning i utmaningen. Boken är en handbok, en steg-för-steg-guide till hur du får ordning i de olika delarna i hemmet.

ordning hemma
By |2017-10-08T13:09:38+00:00söndag 9 oktober 2016|Ordning hemma på 30 dagar|2 kommentarer

Om författaren:

Jag brinner för ordning och vill hjälpa så många som möjligt till en enklare vardag! Jag är organisatör och grundare till Smpl - Organiserad enkelhet

2 kommentarer

 1. Madlén 2016-10-09 at 19:11 - Reply

  Tack för en härlig månad med dig Brita! Mitt resande kommer inte få mig sluta följa dig 👋🏼😊

  • Brita Hahne 2016-11-13 at 21:31 - Reply

   Tack själv för att du var med :)!
   Jag hoppas på att se dig i nästa utmaning som hålls i januari ;).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.