Jag bor i en liten 2:a i Traneberg, jag flyttade hit för snart 1 år sen och trivs oerhört bra. Tidigare bodde jag i en 2½:a på 63kvm så när jag flyttade fick jag tänka om helt och sälja en hel del saker som inte fick plats. Nu har jag skapat en struktur och ordning som passar mig och mitt liv.

Mina favoritsidor att sälja grejer via är Blocket och Tradera. Jag har också hittat ett företag som säljer sakerna åt dig mot en provision på 40% (www.smartsell.se), det tycker jag är en oerhört bra affärsidé! Det tar ju ändå tid att ta kort, mäta, skriva ihop en text och sen lägga ut annonsen på nätet, tis som man kan använda till något roligare :).

Appropå affärer… Jag ska starta ett eget företag vid sidan av mitt ordinarie jobb, jag ska lära och hjälpa människor som lever i ett kaos att få och hålla ordning i vardagen och på jobbet.

Just nu använder jag mitt köksbord när jag planerar mitt företag. Pappershögarna har börjat byggas på så nu har jag inhandlat en smart grej på Granit som ska hjälpa att hålla reda på alla papper och få bort oordningen på bordet.

Bra va?!