Peter Jumrukovski som driver företaget I love Success har bloggat om när han träffade “Vise far” på Ikaria som gav honom fem konkreta tips på hur man kan få ett finna en plats i vardagen och få ett bättre liv.

Smpl gillar såklart punkt nummer 3 speciellt mycket ;).

Vise fars fem tips för att leva längre och må bättre är: 

 1. Ta det lugnt
  På Ikaria stressar man inte, punkt! Saker och ting får ta den tid den tar och ordet multitasking existerar inte. Vill du leva länge och väl skapa en vardag där du inte stressar.
 2. Ät gott
  Ät oftare fast mindre. Flera små mål om dagen är bra för din kropp. Överdriv inte och ät tills du spricker. Låt kroppen vara på tårna istället för överfull. Färska grönsaker, frukt och mycket fisk.
 3. Buffe
 4. Skaffa inga onödiga saker
  Behöver du verkligen två bilar och ett stort hus fullt av prylar? Höga krediter och mycket prylar skapar en inre stress för många människor.
 5. Ha ett bra familjeliv
  Investera mycket tid i din familj och dina vänner. Visa kärlek, ha roligt tillsammans och umgås. Var inte långsint utan se till att skapa en fin vardag med mycket vänskap och kärlek. Ett bra umgänge gör livet roligare och du får mer att leva för.
 6. Lev här och nu
  Det enda vi har i livet är “här och nu!” Se till att ta vara på nuet utan att tänka för mycket på eftermiddagen, imorgon, igår eller nästa år.

Läs hela artikeln här.