Känner mig mindre stressad!

Vi fick stor respons från våra tusentals deltagare i vår utmaning “Ordning hemma på 30 dagar” som vi hade under september. Många av dem berättar att de har fått ett inre lugn och känner sig mindre stressad, efter att de har fått mer ordning. Nedan berättar några vad de tycker att de har vunnit med att delta i utmaningen.

Mer ro och mindre stressad:

Jag känner mig redan efter bara 1 vecka mindre stressad, genom så små förändringar eller ja förbättringar.
Anna Gustavsson, Nässjö

Endorfiner! Lyckorus, trivs bättre, mår bättre och gladare – mycket gladare. Taggad.
Gitt Persson, Kolmården

Känner mig inte lika stressad och mer avslappnad
Kristina Berg. Umeå

Bättre rutiner. Mindre klump i magen.
Anna Vingrahn, Vaggeryd

Jag blir lugnare när det inte är saker i vägen överallt. Jag känner mer glädje och energin och mindre frustration!
Katarina Bodin, Sundsvall

Mer harmoni, bättre struktur för alla i familjen så även barnen hittar, vi har skapat ett större samarbete ihop min kille och jag, han hjälper till och ser mer nu vad som behövs göras och han gör det direkt istället för att vänta tills imorgon att göra sakerna. Det är jag så otroligt glad över! Jag hade börjat en struktur i hemmet och vad som är så bra är att vi gör lite var dag! Tacksamhet 💝
Elisabeth Werner, Mölndal

Tid! Jag skapar även en fridfullare vardag för både mig och mina barn när jag håller ordning. Jag tycker också att barnen i slutändan vinner på det, hela familjen mår bra och jag rustar dem för framtiden. De lär sig redan nu hur man håller ordning.
Lee Melleroth, Bålsta

Vi har ett bättre flow i vardagen när vi dels har rensat ut en massa saker vi inte behövde längre och dels har gett sakerna vi behöver bestämda platser. Superhärligt när det funkar!
Cecilia Isakson, Uppsala

 

För dig som missade utmaningen och känner att du behöver mer ordning hemma så rekommenderar vi boken Ordning hemma av Smpl´s egna Brita Hahne.

By | 2017-10-08T13:04:18+00:00 torsdag 27 oktober 2016|Ordning hemma på 30 dagar, Utmaning|0 Comments

Leave A Comment