3 augusti 2020 börjar kursen ”Introduktion till yrket som Professionell Organisatör”.

Det är en kurs för dig som är nyfiken på yrket som professionell organisatör eller som vill komplettera din befintliga verksamhet (tex. städ- eller serviceföretag).

Om kursen Introduktion till yrket som Professionell Organisatör

Kursen innehåller både teori och praktiska uppgifter och är fördelad i tre olika block/delar. Mer om kursen, dess innehåll och datum kan du läsa här:

>> Läs mer om kursen och reservera din plats

Denna kurs hålls online via Zoom. Kursen har kompletterats med en timmes individuell coachning utifrån tidigare deltagares önskemål. Den individuella coachningen är ett sätt att ge dig rätt information, hjälp och stöttning utifrån dina förutsättning i den del av landet som du verkar i.

Det finns bara 8 platser på detta tillfälle, varav 2 redan är bokade (en deltagare från Nora och en deltagare från Åland). För att vara garanterad en plats rekommenderar jag dig att anmäla dig idag.

>> Läs mer och reservera din plats

Kursledare

Kursledare Brita Hahne - Professionell Organisatör

Kursen hålls av mig, Brita Hahne, jag har varit verksam i branschen i Sverige sedan 2012. Jag har mångårig erfarenhet av att hålla utbildningar, dels i ämnet ordning och reda men också i ämnet systematiskt arbetsmiljöarbete. Jag har utbildat 100-tals chefer, arbetsledare och privatpersoner genom åren.

>> Mer om mig, Brita Hahne

Jag hoppas vi ses den 3 augusti.

Tills dess önskar jag dig en skön sommar :).

Med vänlig hälsning,

Brita Hahne,
Professionell Organisatör och grundare till Smpl – Organiserad enkelhet

www.smpl.nu