24 februari går flyttlasset från Stockholm till Klockargården i Flodafors. Det är en dröm jag har haft ett par år nu, och på nyårsafton 2016 hittade jag mitt drömboende på landet; nedervåningen på en Klockargård bredvid en Floda kyrka från 1600-talet i byn Flodafors.

DRÖMMAR

Jag drömmer om en lugnare tillvaro med mer närhet till naturen.

Jag drömmer om ett boende som ger mig kraft, energi och inspiration att jobba med det jag älskar; att förenkla vardagen för människor genom mitt företag Smpl.

Jag drömmer om ett lugnt liv på landet.

FÖRVÄNTNINGAR

Jag förväntar mig en sommar med många turer på cykel för att handla de matvaror jag behöver från gårdarna i och runt om Flodafors. Viltkött från Åtorps gård, grönsaker från en annan gård och kanske ett besök på Eriksbergs slott där Stjärnorna på slottet spelades in 2016, eller varför inte en turné till KRAV-gårdar i Sörmland.

Jag förväntar mig större gästvänlighet än vad Stockholm kan erbjuda. Jag har redan blivit kontaktad av en blivande granne som vill att jag föreläser för Rotary i Katrineholm. Jag har fått en kontaktlista från hyresvärden till grannarna och personer som kan hjälpa mig om något i lägenheten strular. Jag tror att detta kommer bli hur bra som helst :).

Visst, det blir en del pendling till kunder och samarbetspartners i Stockholm men det gör inget. 50 minuter med tåget till Stockholms central är ingenting!

Livskvalité och en enklare vardag är det jag förväntar mig. Tänk att få sitta i trädgården under äppelträden på sommaren, dricka ett glas bubbel och njuta av lugnet :)!

INSPIRATION OCH TIPS

Självklart får du följa med på min resa. Jag kommer dela med mig av min flytt, mina upplevelser och ge dig en massa tips som har med att flytta, organisera och strukturera att göra. Allt kommer att publiceras här i bloggen och på YouTube, och vem vet, kanske i en utmaning eller två ;).

Jag flyttar från en nyare lägenhet på 48kvm till en stor lägenhet på 150kvm i ett hus från 1926 med en källare från samma årtal. Det kommer bli en rolig utmaning att få fixa till och organisera mitt nya boende :)!

Jag ser fram emot att inspirera dig till en enklare vardag!

Brita Hahne, Ordningsexpert och grundare till Smpl - Organiserad enkelhet

Brita Hahne, Ordningsexpert och grundare till Smpl – Organiserad enkelhet