Förvaring av "back-up" saker

När jag handlar förbrukningsvaror så brukar jag handla en extra så slipper jag småhandla och bli irriterad när det tar slut, det gör att jag sparar tid, pengar och frustration.

Eftersom jag har ett litet badrumsskåp får inte allt plats, jag har löst det med att jag har en “back-up” låda i garderoben istället. I backuplådan har jag extra bodylotion, tandkräm, tops, bomullspads etc. Som ni ser har jag även märkt lådan så jag hittar den lättare.

 

By |2012-10-17T13:00:13+00:00onsdag 17 oktober 2012|Badrum, Blogg|0 kommentarer

Om författaren:

Jag brinner för ordning och vill hjälpa så många som möjligt till en enklare vardag! Jag är organisatör och grundare till Smpl - Organiserad enkelhet

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.