Keep it smpl2019-01-06T18:12:19+02:00
  • Keep it Smpl
  • Smpl at home
  • Less is more, citat
  • Smpl inspirerar och motiverar dig att rensa och skapa ordning.

5 tips för en hållbar ordning

  • Ta bort en sak eller två för varje ny sak som du köper eller lägger till.

  • Ge alla saker och dokument ett hem/en plats.

  • Märk mappar. lådor, hyllor och burkar med innehållet.

  • Lägg tillbaks saker och dokument på sin plats.

  • Ta 10 minuter i slutet av varje dag till att organisera dina tankar och dina saker. Då ger du morgondagen en bättre start.

Keep it Smpl är en del av Smpl – Organiserad enkelhet och har fokus på…

Smpl medlemskap

Medlemskap

Som medlem hos Smpl har du tillgång till verktyg, checklistor, steg-för-steg-guider och tidigare utmaningar som hjälper dig att rensa och skapa ordning på egen hand.

>> Bli medlem / Läs mer
Utmaning med Smpl

Utmaningar

Brita Hahne leder utmaningarna som går ut på att varje dag i 30 dagar, utföra en enkel uppgift som tar 5-15 min. I forumet för utmaningen delar deltagarna med sig av sina före- och efterbilder, tips och idéer.

>> Till forumet

Boken

I Brita Hahnes bok Ordning hemma – Smarta tips för en enklare vardag får du tips och råd om hur du organiserar varje rum i hemmet, och hur du planerar inför och efter flytt. En praktisk handbok för vardagen, helt enkelt!

>> Köp boken

Nöjda kunder

Sagt om Smpl och Brita Hahne

IKEA Kungens Kurva har under ett antal tillfällen bjudit in Brita Hahne som arrangerat kvällar med temat ordning och reda för våra IKEA FAMILY medlemmar.
Brita har med sitt kunnande på ett proffsigt och intressant sätt gett konkreta tips och idéer på hur det går att få bättre ordning i sitt hem. Allt från ordning bland kläderna i garderoben till sminket i badrumsskåpet.
Innehållet har varierat från kväll till kväll där Brita har involverat våra medlemmar i att diskutera och dela med sig av sina erfarenheter.
Behöver du tips och idéer kring ordning och reda?
Slå Brita en signal!
Sebastian Mårtensson, IKEA FAMILY ansvarig, IKEA Kungens Kurva

Jag jobbade med Brita när avdelningen gjorde ett helomtag med en ny vision och strategi för arbetsmiljö och hälsa.
Brita var ansvarig för införandet av WELLBEING@WORK och för framtagning och införandet av en obligatorisk arbetsmiljöutbildning för alla ledare i Sverige.
Brita är väldigt strukturerad och får saker att hända! Brita är också en härlig kollega och vi i teamet saknar henne verkligen!

Jag kan varmt rekommendera Brita till framtida uppdrag inom området!

Gitte Enander, Executive Assistant, Telia Company

FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen have had the fortune to work with Brita in our communication with the goal to simplify sorting of packaging and newspaper. Brita has project managed a couple of families that have opened their homes to get help in organizing for recycling. The latest work she has done for us is an inspiration slide show on how to handle the packaging at home. Se more at https://latgammaltblinytt.ftiab.se/hemmainspiration/packa-smart.html

I can highly recommend Brita for similar tasks.

Annica Dahlberg, Project Manager, FTI - Förpacknings och tidningsinsamlingen AB
Att vara med i utmaningen”Bli organiserad på 30 dagar” är det absolut bästa jag någonsin gjort!
Mitt hem börjar få struktur för första gången i mitt liv. Jag har gjort mig av med en hel massa saker som bara tar energi.
Jag är inte längre trögstartad. Jag håller det jag gjort ordning på. Det är fantastiskt att hämta en handduk tex. det är ju så fint i det skåpet 🙂
Emma Knutas, Huddinge

Det hade inte varit möjligt att på så kort tid hinna så mycket utan din hjälp!
Jag känner mig redan bättre till mods när jag ser mig omkring.
Jag ser fram emot nästa gång för att se vad vi då kan åstadkomma!

HR-chef, Axfood

Vi på Wise Consulting har haft glädjen att anlita Brita som samarbetspartner i flera uppdrag.

Hon är en erfaren projektledande HR-konsult som har arbetat med HR-processer och rutiner inom större samt internationella koncerner och bolag. Hon är specialist på framtagning och förankring av arbetsmiljöpolicy, rutiner och riktlinjer och är en senior projektledare vad gäller införande av HR- och arbetsmiljösystem. Vidare har hon hållit i workshops och utbildat chefer samt drivit koncerngemensamma möten inom området arbetsmiljö.
Som person är Brita en inspiratör och positiv person som antar sina uppdrag med stort engagemang. Hon har förmågan att se detaljer men också se helheten ur ett helikopterperspektiv. Brita brinner för utveckling och förändring och är en mycket omtyckt konsult. Rekommenderar henne varmt!

Helena Wennergren, Consultant Manager, Wise Professionals

Om Smpl

Smpl förenklar vardagen för människor

Enkelhet

Allt som vi gör, erbjuder, kommunicerar är enkelt att förstå och använda, och ska förenkla vardagen för människor.

Ständiga förbättringar

Vi utvecklar företaget, medarbetare, produkter och tjänster löpande för att möta förändringar i samhället och våra kunders behov.

Varaktighet

Smpl’s produkter och tjänster har en hög kvalité och ger ett resultat som håller över tid.

Smpl grundades 2012 av Brita Hahne som brinner för struktur och ordning, och att hjälpa människor få ordning och en enklare vardag.

Brita har jobbat med struktur och ordning i hela sitt verksamma liv, Sandvik, Axfood och Hemköp är exempel på företag där Brita skapat struktur och ordning innan Smpl grundades.

Branschen Professional Organizing är relativt ny i Sverige men i USA har branschen funnits sedan tidigt 80-tal och kallas där Professional Organizing. Nu erbjuder över 5000 företag i USA denna typ av tjänst.

Besök pressidan för fler artiklar, pressreleaser och bilder.
>> Till pressidan (länk till smpl.nu)